Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Lupia txakolin saltsa berdean
Lupia txakolin saltsa berdean
Osagaiak
  • - 2 lupin zati (150 g bakoitzak)
  • - Hiruzta txakolina
  • - Fumeta
  • - Oliba olioa
  • - Gatza
  • - Baratxuri txikitua
  • - Perrexil freskoa
  • - Irina
Prestaketa

GONBIDATUA:

Txarli Rekalde eta Amaia Urdangarin

NOLA EGIN:

- Lapiko zabal eta baxu batean olioa berotu eta bertan baratxuri txikitua jarri. Baratxuriak kolore asko hartu baino lehen, koilarakada bat irin bota eta ondo nahastu.

- Jarraian, txakolina bota eta nahasketa loditzen hastean, edalontzi bat fumet bota. Sua pixka bat jaitsi eta minutu bat egosten utzi.

- Lupin zatiei gatza jarri eta saltsan sartu. Utzi minutu batzuk arraina egosi arte, eta azkenik, perrexil txikitua gainetik bota.