Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Izokina patata eta entsaladarekin
Izokina patata eta entsaladarekin
Osagaiak
  • - 2 izokin xerra (bakoitzak 200 g)
  • - 2 patata
  • - Askotariko uraza hostoak
  • - Cherry tomateak
  • - Piperbeltza
  • - Gatza eta oliba olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 5-8 euro

Kaloriak: 376 kcal

GONBIDATUA

Montse Sarriugarte

NOLA EGIN:

- Zartagin bat olio tanta batekin sutan jarri eta bero dagoenean, izokina gainean haragiaren aldetik jarri.

- Patatak ondo-ondo garbitu eta, azalik kendu gabe, 4 zati egin eta mikrouhin labean sartu 6 bat min.

- Izokina egindakoan, platerera atera, mikouhin labean egindako patatak ondoan jarri gatza, piperbeltza eta oliba olio gordin txorrotada batekin lagunduta, eta beste aldean, entsalada txiki bat, gainerako osagaiekin prestatua.