Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Batata eta kuiatxo arrautzopila entsaladarekin
Batata eta kuiatxo arrautzopila entsaladarekin
Osagaiak
  • - Tipula txiki bat
  • - Batata, 150gr
  • - Patata, 200gr
  • - Kuiatxoa, 300gr
  • - Arrautzak, 6
  • - Oliba olioa
  • - Gatza
  • - Askotariko uraza hostoak
Prestaketa

GONBIDATUA:

Beatriz Unamunzaga

NOLA EGIN:

- Zartagin bat berotzen jarri olioarekin, eta tipula gehitu txiki-txiki moztuta. Tipula egiten hasten denean, patata gehituko diogu, gero batata eta ukatzeko kuiatxoa. Uzi dena ondo egiten.

- Jarri barazkiak xukatzen, olioa ondo kendu. Irabiatu arrautzak katilu batean, eta gehitu bertara barazkiak. Zartagin bat sutan jarriko dugu oliba olio pixka btekin, eta bertan egingo dugu gure arrautzopila.

- Egindakoan, entsaladarekin batera zerbitzatu.