Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Izokin erregosia kuiatxoa eta alberjiniarekin
Izokin erregosia kuiatxoa eta alberjiniarekin
Osagaiak
  • -Izokina
  • -Kuiatxoa
  • -Alberjinia
  • -Tipulina
  • -Piper berdea
  • -Patata
  • -Berakatza
  • -Arrain salda
  • -Gatza
  • -Oliba-olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 6-9 euro

Kaloriak: 493 Kcal

NOLA EGIN:

-Tipula eta berakatza txikitu eta oliba-olio pixka batekin, lapikoan erregosi.

-Alberjinia eta kuaitxoa laukietan zatitu eta aurrekoari gehitu. Patata zuritu, xerratu eta barazkiei gehitu.

-Arrain saldarekin estali eta egosten utzi 15 minutuz.

-Izokina zatitu, lapikora bota, estali eta 2 minutuz irakiten utzi.