Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Orburu erreak, pistatxo kremarekin eta ahate urdaiazpikoarekin
Orburu erreak, pistatxo kremarekin eta ahate urdaiazpikoarekin
Osagaiak
  • -Orburuak, 4
  • -Esne-gaina, 200 cc
  • -Pistatxoak, 200g
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Oliba-olioa
  • -Ahate-urdaiazpikoa
Prestaketa

Bildu orburu osoak aluminiozko paperean, eta egin labean 180 graduan, 30 minutuz.

Txigortu pixka bat pistatxoak, eta nahasi esne-gainarekin. Irakin 10 minutuz, txikitu eta iragazi.

Zuritu eta garbitu orburuak, utzi zati samurra bakarrik, eta sartu labean olio pixka batekin.

Plateraren oinarrian, jarri krema pixka bat,  harean gainean orburuak, eta amaitzeko, urdaiazpiko-zerrenda batzuk eta olioa.