Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Olo zopak sagarrarekin eta eztiarekin
Olo zopak sagarrarekin eta eztiarekin
Osagaiak
  • - Oloa, katilukada erdi
  • - Esne gaingabetua, 500 g
  • - 2 sagar
  • - Kanela hautsa, koilarakada bat
  • - Eztia, 2 koilarakada
Prestaketa

- Zailtasuna: Oso erraza

- Kostua: 0,60 - 1,50 euro

- Kaloriak: 300 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

Lapiko batean, jarri berotzen esnea, oloa, kanela eta eztia.

Zatitu sagarrak dado txikitan, azal da guzti.

Esnea irakiten hasten denean, sua jaitsi eta handik bost minutura sagarra gehitu.

Utzi dena beste hamar minutu egosten eta atera. Hotza edo beroa jan dezakegu.