Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Arrain brotxeta arrozarekin
Arrain brotxeta arrozarekin
Osagaiak
  • - 200 g zapo
  • - 200 g izokin
  • - 6 muskuilu
  • - Piper berde bat
  • - 6 cherry tomate
  • - Kuiatxo bat
  • - Tipulin bat
  • - 150 g arroz
  • - Baratxuria eta perrexila
Prestaketa

-Zailtasuna: Normala

-Kostua: 4-6 euro

-Kaloriak: 560 kcal

GONBIDATUA:

Javier Agirre

NOLA EGIN:

-Muskuiluak egosi, eta arraina dado lodietan moztu. Barazkiak ere dadoetan moztu.

-Jarri baratxuriak lapiko batean sutan, olioarekin. Dantzan hasten direnean, baratxuria eta arroza gehitu, eta ongi nahastu. Bota bertara muskuiluak egosteko ibili dugun ura (300 ml) eta perrexila. Utzi egiten.

-Sartu brotxetetan arrain eta barazki dadoak txandaka, koloreak nahastuz. Gatza eta olioa bota gainetik, eta labean sartu gorengo tenperaturan.

- Eginda daudenean, platerean aurkeztu, arrozarekin lagunduta.