Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Fruta eta fruitu lehor entsalada limoi ozpin-olioarekin
Fruta eta fruitu lehor entsalada limoi ozpin-olioarekin
Osagaiak
  • - Askotariko uraza hostoak, 100 g
  • - Soja ernamuinak, 50 g
  • - Cherry tomateak, 50 g
  • - Laranja, 50 g
  • - Sagarra, 50 g
  • - Pistatxoak, 10 g
  • - Intxaurrak, 10 g
  • - Oliba olioa, 50 g
  • - Limoi zukua, 15 g
  • - Gatza
Prestaketa

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Garbitu eta moztu osagai guztiak

- Oliba olioa, limoi zukua eta gatz pixka bat nahastu eta ongi nahastu ozpin-olio hau

- Barazki eta fruta guztiak plater batean jarri eta limoi ozpin-olioarekin ondu.