Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Olagarro salpikoia
Olagarro salpikoia
Osagaiak
  • - Olagarro egosia, 300 g
  • - Otarrainxka egosiak, 100 g
  • - Patatak, 200 g
  • - Pipermorroa, 50 g
  • - Piper berdea, 50 g
  • - Tomatea, 80 g
  • - Tipulin erdi
  • - Askotariko uraza hostoak
  • - Oliba olioa
  • - Ozpina
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 255

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Patata egosi. Piper morroa,piper berdea, tipulina eta tomatea laukitxotan zatitu.

- Patatak egosi eta hoztutakoan, laukitan zatitu. Olagarroa eta otarrainxkak ere zatitu.

- Osagai guztiak nahastu eta gatza,olioa eta ozpina bota.

- Plater batean urazak jarri eta salpikoia gainetik bota