Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Txibia fideua beltza
Txibia fideua beltza
Osagaiak
  • -Fideua fideoak
  • -Txibiak
  • -Otarrainxkak
  • -Txirlak
  • -Tipula
  • -Piper berdea
  • -Tomate saltsa
  • -Txibia tinta
  • -Arrain salda
  • -Oliba-olioa
  • -Gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 6-8 euro

Kaloriak: 409 Kcal

NOLA EGIN:

-Paella egiteko erretilu bat sutan jarri, olio pixka batekin. Olioa bero dagoenean, tomate saltsa, piper berdea, txibia tinta, txibiak, txirlak eta otarrainxkak gehitu.

-Aurrekoari arrain salda eta fideoak gehitu eta erregosten utzi, tapa jarrita.

-Sutatik atera eta oihal batekin estali.

-Irabiagailuarekin ali-oli saltsa egin eta gustuaren arabera, fideua ontzeko erabili.