Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Arroz entsalada izokin ketuarekin
Arroz entsalada izokin ketuarekin
Osagaiak
  • -Arroza
  • -Piper gorria
  • -Oliba beltzak
  • -Arto gozoa
  • -Ozpina
  • -Oliba-olioa
  • -Garagar legamia
  • -Soja lezitina
  • -Izokin ketua
  • -Cherry tomateak
  • -Gari zainzuriak
  • -Gatza
Prestaketa

GONBIDATUA:

'Su ta Gar' taldeko Aitor Gorosabel.

NOLA EGIN:

-Lapiko batean ura eta gatza bota eta arroza bertan egosi, 10 minutuz.

-Arroza eginda dagoenean, lapikotik atera eta erretilu handi batera pasatu.

-Gari-zainzuriak eta barrengorriak ebaki eta zartagian salteatu.

-Oliba-olioa, gatza, ozpina, garagar legamia eta soja lezitinarekin ozpin-olioa egin.

-Arroza eta barazkiak nahastu eta arto gozoa, cherry tomatea eta izokin ketua gehitu. Guztia aurretik egindako ozpin-olioarekin ondu.