Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Ahate-paparra, foie-grasarekin eta modenako ozpin murriztuarekin
Ahate-paparra, foie-grasarekin eta modenako ozpin murriztuarekin
Osagaiak
  • - Ahate papar 1
  • - 100 g Foie-gras
  • - Modenako ozpin murriztua
  • - Ogi txigortua
  • - Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna:

Kostua:

Kaloriak:

GONBIDATUA:

Luis Mari Tello

NOLA EGIN:

- Ahate paparrari gatza eta piperbeltza jarri bi aldeetatik. Ondoren, azalaren aldetik ebaki batzuk egin.

- Zartagin bat sutan jarri oliorik gabe eta paparra azalaren aldetik gorritu, 5-7 minutu. Buelta eman eta haragiaren aldea pixka bat gorritu. Ez da komeni gehiegi egitea.

- Paparra atera eta xerratu. Xerrak ogi txigortu gainean aurkeztu, foie-grasa pusketa bat gainean daukatela eta ozpin murriztuarekin lagunduta.