Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Amuarrain terrina
Amuarrain terrina
Osagaiak
  • -Iratiko amuarrain txikia
  • -Izokin-amuarraina
  • -Tomatea
  • -Limoia
  • -Tipula gorria
  • -Urdaiazpikoa
  • -Oliba olioa
  • -Ziapea
  • -Modena ozpina
  • -Maldon gatza
  • -Esne-gaina
  • -Ezpeletako piperrautsa
  • -Tipulina
Prestaketa

Terrina egiteko:

Tipula gorria, tipulina, izokin amuarraina eta tomatea zati txikitan egin.

Arrautzak, gatza eta piper hauts gorria aurrekoari gehitu. Guztia ondo nahastu eta maria bainuan ipini.

Labean sartu.

Hondoa egiteko:

Tomatea, tipulina eta tipula gorria txikitu. Oliba olioa eta modenako ozpinarekin nahastu, ozpin olioa lortuz.

Amuarraina txikiak oliba oliotan frijitu eta bertan urdaiazpikoa xigortu.

Gurina eta limoi zukua errez meniére saltsa egin.

Osagai guztiak platereratu.