'Km0' filosofian oinarritutako gastronomia saioa | Txoriene Jaionerekin eta Zigorrekin EITB

Txoriene

Arkume saiheskia labean panadera patatekin

TXORIENE

Labea 200 ºC-tan aurrez berotzen jarriko dugu goitik eta behetik.

Segidan, arkume-saiheskia ongi garbituko dugu: gantzak kendu ...

Azalore frijitua tartariar saltsarekin

TXORIENE

Azalorea hartu eta loreak aterako dizkiogu.

Irina espezieekin eta gatzarekin nahasi eta jarraian garagardo hotza gehituko diogu, hagaxka...

Etxeko esneki kopa

TXORIENE

Hasteko, ontzi batean esne-gaina eta kardamomo aleak infusioa egiten jarriko ditugu. Hiru minutuko irakinaldi arin bat eman ostean, sua...

Publizitatea
Zuzenean

'Txoriene'

Jaione Mariezkurrenak eta Zigor Iturrietak aurkezten duten sukaldaritza saioa astelehenetik ostiralera eskainiko da.

Txoriene
Azken atala 34:26 min.
Aurreko atal guztiak

Txoriene Jaionerekin eta Zigorrekin

Aurkezleak : Zigor Iturrieta eta Jaione Mariezkurrena

Astelehenetik ostiralera, 15:15ean, ETB1en

Kontaktua : txoriene@eitb.eus

Jarrai gaitzazu :

"Km0" filosofian oinarritutako saioa izango da "Txoriene" berria, eta bertan landuko dituzten jakiak gure itsasoan, abeltegietan, ortuetan... bildutakoak izango dira. Bertoko eta garaiko produktuari lotuta egongo da saioa. Horiek aurkeztu eta balioan jarriko dituzte Jaione Mariezkurrenak eta Zigor Iturrietak.

Gaztea

- Conquis Gaztea

Nola biziraun Conquisen ematen dizkiguten elikagai urriekin? Hona Zigorren proposamenak

"Txoriene" saioko Zigor Iturrietarekin egon da Oizeder. El Conquiseko partaideek bertan duten janariarekin egin daitezkeen errezetak erakutsi dizkigu Zigorrek.

Publizitatea

Kontsultak

  • Sukaldaritza Hiztegia

    Sukaldaritza Hiztegia

    Sukaldaritza-programa batean ematen diren azalpenetarako eta argibideetarako egiturak eta esamoldeak biltzen ditugu hemen.

Publizitatea

Bisitatuena

    Kargatzen ikusiena
    Kargatzen ikusiena