Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Oilasko eta barazki brotxetak ziape eta ezti saltsarekin
Oilasko eta barazki brotxetak ziape eta ezti saltsarekin
Osagaiak
  • -Oilasko-bularkia, 1
  • -Ogi arraspatua
  • -Piper berdea
  • -Piper gorria
  • -Cherry tomatea
  • -Barrengorriak
  • -Broxeta eztenak
  • -Ziapea
  • -Eztia
  • -Oliba olioa
  • -Gatza
  • -Tipula
Prestaketa

Tipula juliana eran ebaki eta oliotan sueztitu. Piper gorria eta berdea laukietan ebaki. Barrengorriak erditik ebaki.

Ogi arraspatua eta sesamo haziekin nahastu. Oilasko bularrak zatitu eta bertan bildu.

Brotxeta osagai ezberdinekin osatu (piperrak, tipula, barrengorriak, cherry tomatea). Gero, oliotan frijiu.

Ziapea eta eztia ondo nahasi.

Brotxetak platerean jarri eta ziape eta ezti saltsarekin apaindu.