Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txipiroi bonba
Txipiroi bonba
Osagaiak
  • -Txipiroia
  • -Txangurru haragi mamurtua
  • -Tipula
  • -Porrua
  • -Piper berdea
  • -Azenarioa
  • -Tomatea
  • -Kuiatxoa
  • -Txipiroi tinta
  • -Irina
  • -Ogi ezkata eta arto xehetu nahasia
  • -Arrautzak
  • -Ardo zuria
  • -Oliba-olioa
  • -Alginatoa
Prestaketa

Hasteko, tipula, azenarioa eta porrua zati txikietan egin eta oliotan sueztitu.

Aurrekoari ardo zuria eta txangurru haragi mamutua gehitu eta guztia sueztitu.

Txipiroia nahasketarekin bete, ezkata ogitik pasatu eta frijitu.

Pistoa egin, tipula, piper berdea, kuiatxoa eta tomate saltsarekin. Pistoari txipiroi zatitxoak gehitu eta guztia bat egin.

Txipiroi tinta koilarakada bat alginatotik pasatu eta bolatxoa egin.

Osagai guztiak kristalezko ontzi batean platereratu.