Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Azenario purea 'Grecy'erara
Azenario purea 'Grecy'erara
Osagaiak
  • Tipulak
  • Txerri gantza
  • Azenarioak
  • Patatak edo arroza
  • Gurina
  • Salda
  • Arrautza gorringoa
  • Urdaiazpikoa
  • Ogia
  • Egilea: Zigor Iturrieta
Prestaketa

- Gantza zartaginera bota eta desegiten dagoen bitartean, tipula zatitu. Ondoren, tipula xehatua erregosi eta salda gehitzen joan.

- Azenario eta patatak txikitu eta tipulara erantsi. Salda gehitu eta sueztitzen utzi. Gutxienez 25-30 minutu utzi erregosten.

- Barazkiak desegiten hasten direnean iragazi eta gurina gehitu.

- Urdaiazpikoa frijitu eta ondoren ogia gorritu.

- Purea prest dagoenean, gorringoa gehitu eta ondo nahastu.

- Bukatzeko, bakoitzaren gustura platera apaindu, urdaiazpikoa, ogia eta arrautza gorringoa gehituz.

  • Hau zure interesekoa bada, baliteke beste gai hauek ere izatea
  • Txoriene