Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Txokolatez estalitako krepea, banana moussez betea
Txokolatez estalitako krepea, banana moussez betea
Osagaiak
  • -Krepe-olata
  • -Esnea, 25 g
  • -Arrautza, 1
  • -Bananak, 3
  • -Esne-gaina, 125 g
  • -Txokolate estaldura
  • -Irina
  • -Azukrea
  • -Esnea, 25 g
  • -Arrautza, 1
  • -Bananak, 3
  • -Esne-gaina, 125 g
  • -Gelatina
  • -Azukrea
  • -Txokolate estaldura
  • -Gurina
Prestaketa

Txokolate estaldura egiteko, maria bainuan txokolate esatldura, gurina eta ur tanta bat bigundu.

Gelatina orriak uretan bigundu eta banana zatitu.

Azukrea eta ura irakin eta geltina bigundua gehitu. Banana zatiekin bat egin, esnegaina ipini eta guztia birrindu. Hozgailura eraman.

Bukatzeko, txokolate marrak egin platerean, krepea banana moussearekin bete eta aurkeztu.