Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Txangurru wontona
Txangurru wontona
Osagaiak
  • -Txangurrua (aurretik markatua)
  • -Olioa
  • -Gurina
  • -Irina
  • -Esnea
  • -Wonton pasta
  • -Arrain zopa
  • -Tipula
  • -Esne-gaina
  • -Tomatea
Prestaketa

Hasteko, txangurru mamia esnearekin birrindu eta berotu.

Gurina lapikoan urtu eta irinarekin nahastu. Aurrekoari txangurru esnea gehitu eta bexamela egin.

Bexamela hozkailura eraman eta hozten utzi.

Txangurru haragi mamia, tomate saltsa, esne-gaina eta arrain zoparekin saltsa egin.

Wonton pasta juliana eran ebaki eta txangurro bexamela gainean ipini. Bexamela pastarekin bildu eta ondo frijitu.

Ontziaren oinarrian saltsa jarri eta gainean frijitutako txangurru wontona aurkeztu.