Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Gabonetako gailetak
Gabonetako gailetak
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • Linzertortea:
  • -Irina, 200 g
  • -Almendra hautsa, 65 g
  • -Gatza
  • -Gurina, 150 g
  • -Azukrea, 90 g
  • -Gorringo bat
  • -Banilla haziak
  • -Marrubi marmelada
  • -Txokolatezko krema
  • -Glas azukrea
  • Kakaozko orea:
  • -Irina, 200 g
  • -Kakao hautsa, 25 g
  • -Glas azukrea, 80 g
  • -Gurina, 120 g
  • -Gorringoak, 2
  • -Limoi azal birrindua
  • Azukre apaingarria:
  • -Zuringo bat
  • -Glas azukrea, 200 g
  • -Limoi zukua, tanta batzuk
  • -Labeko papera
  • -Kolorantea
Prestaketa

Linzertortea:

Osagai guztiak ontzi batean elkartu, eskuekin landu eta ore bat egin. Hozten utzi. Arrabolarekin luzatu, eta nahi dugun forman moztu. Erretilu batean luzatu eta labean sartu 170ºC-tan 10-12 minutuz.

Gailetak hozten direnean, nahi dugun osagaiarekin bete.

Kakaozko orea:

Osagai guztiak ontzi batean elkartu, eskuekin landu eta ore bat egin. Hozten utzi. Arrabolarekin luzatu, eta nahi dugun formarekin moztu. Erretilu batean luzatu eta labean sartu 170ºC-tan 10-12 minutuz.

Gailetak hozten direnean, nahi dugun osagaiarekin bete.

Azukre apaingarria:

Ontzi batean zuringoa eta limoi tantak sartu eta hagaxkaren laguntzaz glas azukrea gehitzen joan gustuko dugun loditasuna eman arte. Banatu eta bakoitzari kolorantea gehitu.

Labeko paperarekin kono bat egin eta bertara sartu.

Bukaera:

Erretilu batean gaileta mota guztiak jarri.