Errezeta bitxiak eta erreportajeak | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Bideoak
Biarritz jatetxeko janaria eta bistak, Donostiako Kontxako badian
Jone Zubillagak Biarritz jatetxera gonbidatu gaitu, Niza hotelean kokatutako jatetxera. Han, hotelaren historiaz hitz egiteaz gain, jatetxeko errezeta goxo bat dastatzeko aukera izan dugu: sekretu iberikoa.
Yoga posturak egiten saiatu da Joseba, Eli Ruiz irakasleak...
Euskal Herriko te pastarik onenak egiten dituzte Mungiako...
Azenario tarta eta ogi bereziak egiten dituzte Oiartzungo...
Honela prestatzen dute Iruñazarra jatetxeko ''Iruñangilazarra''...
Artzain erara egindako takoak prestatu dizkigute Donostiako...
Honelaxe prestatzen dituzte txanpiak eta pipak Donostiako...
Oihan Vega: ''Espainiako indigena gisa aurkeztu gintuzten...
Ekitaldietara euskal ospetsu bat gonbidatzen du Barrexerka...
Yoga posturak egiten saiatu da Joseba, Eli Ruiz irakasleak...
Euskal Herriko te pastarik onenak egiten dituzte Mungiako...
Azenario tarta eta ogi bereziak egiten dituzte Oiartzungo...
Otarrainxkak eta olagarroa, garbantzuekin? Luis Negugogorrek...
Oilo-salda nola prestatzen duten erakutsi digute Delikatetxekoek...
Honela prestatzen dute Iruñazarra jatetxeko ''Iruñangilazarra''...
Artzain erara egindako takoak prestatu dizkigute Donostiako...
Lierni Osak duela bi urte jan zuen lehenengoz patata-tortilla:...
Honelaxe prestatzen dituzte txanpiak eta pipak Donostiako...
Oihan Vega: ''Espainiako indigena gisa aurkeztu gintuzten...
© EITB - 2022 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa