Joseba Arguiñanok aurkeztutako gastronomia saioa | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Joseba Arguiñano Sukalerrian
Azken saioa osorik 45:07 min.
Aurreko atalak

Zereal barra eta irabiaki energetikoa

JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

Zereal barra:

Eltze batean, azukrea, olioa, eztia eta gatza irakiten jarri. Irakiten duenean, zerealen gainera bota, eta fruta ...

Txerri saiheski erregosiak whiski saltsarekin eta patata gofrearekin

JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

Txerri saiheskiak:

Lapiko batean, osagaiak elkartu salda bat balitz bezala; irakiten hasten denean, estali, eta ordu betez egosten ...

Izokina astigar-ziroparekin glasatuta eta barazki bolak

JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

Izokina astigar-ziroparekin:

Ontzi batean, soja saltsa, astigar-ziropa, jengibre birrindua, baratxuri ale zanpatuta eta laranja azal ...

Txekorra “vitello tonnato” erara kimu entsalada kurruskariarekin

JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

Txekorra "vitello tonnato" eran:

Lapiko batean, olioa bota, eta berotzen denean, biribilkia gorritu. Barazkiak txikituta, erramu ...

Ziazerba eta gaztanbera kaneloiak gainerreta

JOSEBA-ARGUINANO-SUKALERRIAN

PRESTAKETA:

Ziazerba eta gaztanbera orea:

Ziazerbak galdarraztatu, eta hoztean, txikitu. Ontzi batean, ziazerba, gaztanbera eta ...

Zuzenean

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Euskal Herriko gastronomia ezagutzeko modu berezia eskaintzen digu saioak eta Josebarekin sukaldean aritzen diren herritarrak izaten dira protagonista nagusiak.

Zuzenean

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Euskal Herriko gastronomia ezagutzeko modu berezia eskaintzen digu saioak eta Josebarekin sukaldean aritzen diren herritarrak izaten dira protagonista nagusiak.

Nire blogean ikusteko esteka
Nire webgunean ikusteko esteka

Joseba Arguiñano Sukalerrian

Aurkezleak : Joseba Arguiñano

Astelehenetik ostiralera, 13:15ean

Jarrai gaitzazu :

nahieran

Joseba Arguiñanok aurkeztutako sukaldaritza saioa

Bisitatuena

    Kargatzen ikusiena
    Kargatzen ikusiena