Joseba Arguiñanok aurkeztutako gastronomia saioa | Joseba Arguiñano Sukalerrian EITB
Joseba Arguiñano Sukalerrian
Txerri ukalondoa:
Aza juliana finean ebaki eta ur irakinetan egosiko dugu. Egosi ondoren, ur hotzarekin hoztu. Zartagin batean ...
Txitxirio falafela:
Bezperan txitxirioak uretan beratzen utziko ditugu.
Biharamunean uretatik atera eta ontzi batean sartuko ditugu ...
telebista
Joseba Arguiñanok aitortu du amak bere saioa ikusten duela aitarena ikusi beharrean
Bere familia handiaz aritu da Joseba Arguiñano. Karlos aita eta bera ordu berean azaltzen dira telebistan, kate ezberdinetan, eta dioenez amak semearen saioa ikusten du senarrarena ikusi beharrean. Telebistan oso gustura dago, eta fama nahiko ongi darama.
telebista
Arguiñano: "Labana mugitzen baino, mingaina mugitzen jakin behar da gurera etortzeko"
Joseba Arguiñanok dioenez, sukaldean aritzea ez da hain zaila saiatuz gero. Azaldu du "Joseba Arguiñano Sukalerrian" saiora joateko labana mugitzen baino mingaina mugitzen jakin behar dela. Saioa grabatzerakoan bizitako pasadizoren bat kontatu du.
Joseba Arguiñano Sukalerrian
Joseba Arguiñano Sukalerrian (13:15)
Euskal Herriko gastronomia ezagutzeko modu berezia eskainiko digu saioak eta Josebarekin sukaldean arituko diren herritarrak izango dira protagonista nagusiak
© EITB - 2021 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa