Itxi

Errezetak

Errezetak

Miniaturak

Tomatedun burritoa eta jalapeñoak
Tomatedun burritoa eta jalapeñoak
Osagaiak
  • Saltsa egiteko osagarriak:
  • Jogurt naturala
  • Limoi zukua
  • Gatz eta piper apur bat
  • Menda belarra
  • Esne-gain likidotua
Prestaketa

NOLA EGIN

Lehenik, saltsaren osagaiak irabiagailu batekin birrinduko ditugu. Guztia bahetu eta dena eta gas–sifoi baten gorde.

Bestalde, artoarekin egindako tortila edo opiltxoa hartuko dugu eta gainerako osagaiak jarriko dizkiogu gainean: guakamole koilaratxo bat, bi arroz koilarakada, bi tomate kubo baten antzera moztuta,  juliana eran moztutako letxuga eta jalapeñoak.

Errenkadan, guztia biribildu beharko dugu, opiltxoa zarratuz, eta plantxan apur bat egin.

 

AURKEZPENA

Mahaian jogurtaren bitsarekin eta menda-belarrarekin zerbitzatuko da.