Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Haragi brotxetak Camembet gazta kremarekin
Haragi brotxetak Camembet gazta kremarekin
Osagaiak
  • --Txerri azpizuna, 200 g
  • --Oilasko paparra, 200 g
  • --Txahal entrekota, 200 g
  • --Gatza
  • --Piperbeltz-beltza
  • --Berakatz-atal bat
  • --Oliba-olio birjina
  • --Txakolin pixka bat
  • -Gazta krema egiteko:
  • --Camenbert gazta, 225 g
  • --Tipulin erdi
  • --Esne lurrundua, 75 g
  • --Ardo zuria, 20 ml
  • --Oliba-olioa
  • --Gatza
  • --Pierbeltz-beltza
Prestaketa

Gonbidatua: Jabier Agirre

NOLA EGIN?

-Tipula erregosi

-Camembert gazta zatitu

-Ardo zuria gehitu

-Gazta gaineratu

-Baratxuriari ozpina eta olioa gehitu

-Haragia 'ajilismojilis'arekin busti

-Haragiari gatza eta piperbeltza bota

-Brotxetak plantxan egin

-Brotxetak platerean jarri, gazta-kremarekin