Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txahal txuleta Milango erara
Txahal txuleta Milango erara
Osagaiak
  • --Txahal txuleta pare bat
  • --Ogi birrindua
  • --Parmesano gazta
  • --Arrautza bat
  • --Pasta
  • --Gurina
  • --Gatza
  • --Gantza
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Lehenik, arrautza irabiatu eta parmesanoa eta ogi birrindua nahastu.

- Txahal txuletei gatz eta piperbeltz beltz puntua eman.

- Ondoren, arrautzatik eta ogi birrindutik pasa.

- Labanarekin marka batzuk egin eta ongi frijitu.

- Soberako olioa kendu.

- Beste zartagin batean gurina urtu eta pasta egosia salteatu.

- Piperbeltz beltz puntua eman.

- Amaitzeko, platerera zerbitzatu.