Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Hegaluzea, amaranto eta eztia
Hegaluzea, amaranto eta eztia
Osagaiak
  • Hegaluzea
  • Tentsuyo saltsa
  • Kakahueteak Girlatxe erara
  • Ernamuinak
  • HAZIAK
Prestaketa

Lehenik, ziapea, eztia eta pralinea bol batera bota eta ondo nahastuko ditugu.

Gero, amarantoa frijituko dugu. Gehiegizko koipea kenduko diogu.

Lehen lortutako saltsa pote batean sartuko dugu, enbutu baten laguntzaz.

Hegaluzeari gatza eta piperra botako dizkiogu. Ur hotzetan sartuko dugu, egosketa eteteko. Gehiegizko ura kenduko diogu.

Amarantoa hartu eta bere gainean osagaiak jarriko dizkiogu. Lehenengoa lehen egindako hiru osagai horien saltsa izango da. Ondoren, Tentsuyo saltsa eta, azkenik Girlatxe kakahueteak.