Itxi

Amarauna

Japoniako gastronomia

Hartzaren okela bezain finik ez du sekula jan Dani Lasa sukaldariak

Mugaritzeko taldeak Japoniara egin duen bidaian, hartza probatzeko aukera izan dute, eta horren haragi finik sekula ez dutela jan aitortu dute. Gantz asko zuen hemengo hirugiharraren tankera itxuraz.

  • 18:06 min
imagen player
imagen player
imagen player

Errenteriako Mugaritz jatetxeko lan taldeak Japoniara egin duen bidaian egindako deskubrimentuak kontatu ditu Dani Lasak 'Amarauna' saioan: wasabi soroak, konbu algak eskuratzeko egiten dituzten ahaleginak, eta, orohar, herrialdean, janariari eta jateari ematen zaion garrantzi izugarriarekin liluratuta hitz egin du.

Bidaia horretan, hartza probatzeko aukera izan dute, eta horren haragi finik sekula ez dutela jan aitortu dute. Gantz asko zuen hemengo hirugiharraren tankera itxuraz.

nkera itxuraz.