Publizitatea
X

Irratia zuzenean

Polonia-Alemaniatik ekarritako txuletak 3 hilabetez onduta Hondarribiko Laian

Amarauna

Laia erretegiko txuletak

Polonia eta Alemaniatik ekarritako txuletak hiru hilabetez ontzen dituzte

2018/04/28

Txuletak dira Hondarribiko Laia jatetxeko berezitasuna. 8-9 urteko behien okela da eta erretegian duten hozkailuan ontzen dituzte bi edo hiru hilabetez, handik parrilara Jon Ayalaren ardurapean.

  • 13:46 min
  • Whatsapp
  • Bidali

Hondarribiko Laia jatetxeko berezitasuna diren txuletak Polonia eta Alemaniatik ekarritako 8-9 urteko behien okela dira. Erretegian duten hozkailuan hiru hilabetez ontzen dituzte ondotik jatetxeko jabe den Jon Ayala eta Asier Alcalde sukaldariaren ardurapean parrilan prestatzeko. Txuletaz gainera arraina ere eskaintzen dute, jatetxean bertan izan da Amarauna' euren berri zuzenago jasotzeko.

 

Iruzkinak

Publizitatea
Publizitatea

Azken audioak

Audio gehiago

Publizitatea
Publizitatea
Publizitatea

Bisitatuena

    Kargatzen ikusiena
        Kargatzen ikusiena