Itxi

Amarauna

SABEL TRAVEL

Ekuadorreko izkira cevichea prestatu du Sandra Mosquerak

Itzair Alduntzin | EiTb Media

1992an Euskal Herrira etorri zen Guayaquil hiriko Sandraren herri eta kulturara gerturatu gara Ekuadorreko gastronomiaren bitartez.

  • Izkiera Cevichea, Ekuadorreko plater goxoa

    Izkiera Cevichea, Ekuadorreko plater goxoa

    23:55 min
imagen player
imagen player
imagen player

"Amarauna" saioko Sabel Travel tartean gaur izkira-cevichea egin du Sandra Mosquerak. Ekuadorreko albisteak, kultura, hizkuntza eta gastronomiara gerturatzeko aitzakia ezinhobea izan da gaurkoan ere Sabel Travel tartea.

Izkira cevichea aurreneko plater freskoa da. Izikirak, tomatea, tipula, perrexila, limoia eta krispetekin egiten da. Osagarri guztiak ekarri eta zuzenean egin du Ekaudrren jai egunetako ohiko plater estimatua den hau.

Maitasunak ekarri zuen Sandra Oiartzun herrira eta gastronomiak eramanen zaituzte zuek Ekuadorrera.