Hypermotion Liga

Amorebietak galdu egin du Alcorconen aurka, aurkari zuzena (1-2)

AGENTZIAK | EITB MEDIA

Talde bizkaitarrak aurrea hartu du Garretaren golari esker, baina Obietak markagailua berdindu du eta Garciak garaipenaren gola sartu du bigarren zatian.

• Eraso. Argazkia: @SDAmorebieta

Eraso. Argazkia: @SDAmorebieta

Alcorconek Amorebietaren aurkako emaitza irauli du ostegun honetan Lezaman (1-2), Koldo Obietaren eta Victor Garciaren tanto banari esker, Felix Garretaren lehen gola baliogabetuz eta talde bizkaitarrari Hypermotion Ligako mailari eustea zailduz.

Alcorconek hobeto ekin dio, eta 5. minutuan gol bat ere sartu du, Koldo Obietaren bitartez, nahiz eta baliorik gabe geratu den.

Amorebieta pixkanaka nagusitzen joan da eta geldikako jokaldietan arriskuz iritsi da. Felix Garretak denboraldiko bere hirugarren gola sartu du, Anacker gaindituz eta baloia ia lerro gainean errematatuz (1-0).

Alcorconek azkar erantzun du, eta ia hurrengo jokaldian berdinketa lortu du. Obietaren golarekin egin du, aireko baloi batez baliatuta (1-1).

1-2koa Quintillak botatako korner batean iritsi da; Yan Etekik jo du lehenengo eta Carbonellen gero, Victor Garciari gola emateko.

1 - SD Amorebieta: Pablo Campos; Alvaro Núñez, Manu Hernando, Felix Garreta, Lasure (Da Graca, 81. min); Dorrio, Sibo (Edwards, 68. min), Carbonell, Morcillo (Aviles, 59. min); Eraso (Luis Quintero, 68. min), Jauregi.

2 - AD Alcorcon: Anacker; Iago Lopez, Javi Castro, Chema, Morillas; Víctor Garcia (Bustos, 89. min), Yan Eteki, Javi Perez (Artola, 78. min), Jacobo (Juanma, 78. min); Koldo Obieta (Rivas, 82. min) eta Chiki (Babin, 90. min).

Golak: 1-0, 34. min: Felix Garreta. 1-1, 37. min: Obieta. 1-2, 64. min: Víctor Garcia.

Epailea: Luis Milla Alvendiz. Txartel horia atera die Manu Hernando, Eraso, Jauregi, Iago Lopez, Víctor Garcia, Chema Rodriguez, Jacobo eta Rivas jokalariei.