Txapeldunen Liga

Jokalariak animatu behar izan zituen Arrasatek

Partida azken minutuan galdu zuen Reala Bayer Leverkusenen kontra, kolpe handia gipuzkoarrentzat.

• Jagoba Arrasate

Jagoba Arrasate, Realeko entrenatzailea. Argazkia: EFE

Realak porrot mingarria jaso zuen Bayer Leverkusenen aurka Txapeldunen Ligako bigarren jardunaldian. 2-1eko emaitzarekin galdu zuen talde txuri-urdinak BayArenan. Alemaniarrek, 91. minutuan sartu zuten garaipenaren gola, talde gipuzkoarra hobetoen jokatzen ari zen momentuan.

Jagoba Arrasate Realeko entenatzaileak jokalariak animatu behar izan zituen neurketa amaitzean. 'Taldeak gehiago merezi izan zuen', esan zuen prentsa aretoan.

Jasotako bi golak lehen eta bigarren zatiko luzapenetan heldu ziren, 'zorte txarra izan genuen. Halere, jokalariek ondo jokatu zuten eta edozeinekin lehiatzeko gai direla demostratu zuten, aurrerapauso bat eman dugula uste dut'.