Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolatezko gailetak
Txokolatezko gailetak
Osagaiak
  • - Azukrea, 250 g
  • - Irina, 230 g
  • - Gurina, 115 g
  • - Kakaoa, 40 g
  • - 2 arrautza
  • - Legami pixka bat
  • - Glass azukrea
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0,5-2 euro

Kaloriak: 390 kcal

GONBIDATUAK:

Intza Zenitagoia eta Araitz Iturrieta

NOLA EGIN:

- Katilu handi batean irina eta gurina erdi urtuta ongi nahastu. Azukrea eta arrautzak gehitu eta nahasten jarraitu. Legamia eta kakaoa bota eta ore likatsu bat lortu arte nahastu. Hozkailuan sartu 15 min, gero hobeto lantzeko.

- Koilara batekin gaileta oretik pusketa txikiak atera eta eskuekin borobildu. Glass azukretik pasatu eta labeko erretilu baten gainean jarri.

- Labean egin, 30 min 180º C.