Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Masail iberikoa
Masail iberikoa
Osagaiak
  • Txerri-masaila 1,40 kg
  • Garagardoa Litro 1
  • Eztia 80 gr
  • Ezkaia 20 gr
  • Gatz fina 30 gr
  • Piperbeltza 15 gr
  • Artatxikia 80 gr
  • Kinoa 80 gr
  • Tipula 200 gr
  • Kuiatxoa 200 gr
  • Alberjinia 200 gr
  • Pikillo piperra 4
  • Saltsa-hondo zuria 1,50 l
  • Erremolatxa egosia 500 gr
  • Oliba-olioa 0,4º-koa 0,10 l
  • Maizena
Prestaketa

Txerri masailak garbitu eta gero dena iragazi eta txikitu egin behar da. Ondoren, sueztitu, nahastu eta gorritu egin behar dira txerri-masailak. Azkenik, osagai guztiak gehitu egin behar dira.