Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Berdel hanburgesak
Berdel hanburgesak
Osagaiak
  • - 2 berdel
  • - 2 gorringo
  • - Tipula bat
  • - Baratxuri ale bat
  • - 4 ozpin-pepino
  • - Perrexila
  • - Letxuga hosto batzuk
  • - Tomate bat
  • - 2 opil
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 2-3 euro

- Kaloriak: 250 kcal

NOLA EGIN:

Zatitu tipula eta jarri zartagin batean sueztitzen gatz pixka batekin.

Garbitu ongi berdelak, hezur guztiak ondo kendu, eta txiki-txiki moztu.

Txiki-txiki egin baratxuria, pepinoa eta perrexila.

Gehitu berdelei bi gorringoak, tipula eta barazkiak. Bota gatza eta piperbeltza eta ongi nahastu. Sartu hozkailuan.

Egin hanburgesa opiltxoak eskuekin eta erre zartagi batean.

Muntatu hanburgesak ogi opiletan, maionesa,letxuga eta tomateaz lagundurik.