Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Indioilar bularki betea laranja saltsarekin
Indioilar bularki betea laranja saltsarekin
Osagaiak
  • -Indioilar bularkia
  • -Datilak
  • -Ziazerbak
  • -Laranja
  • -Ardo zuria
  • -Arto irina
  • -Gari-zainzuriak
  • -Barrengorriak
  • -Pistatxoak
  • -Berakatza
Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 240 Kcal

GONBIDATUA:

Jabier Agirre medikua.

NOLA EGIN:

-Gari-zainzuriak, barrengorriak eta berakatza moztu eta olio pixka batekin, zartagian salteatu.

-Ziazerbak ur berotan egosi eta eginda daudenean, bularkiak betetzeko erabili. Bularkiek zilindro itxura hartzeko, zotzak erabili.

-Zartagian ditugun barazkiei pistatxo txikituak eta datilak gehitu.

-Beste zartagin batean, laranja zukua murriztu.

-Indioilar bularki zilindroak eta barazkiak platereratu. Laranja saltsarekin ondu.