Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Zerba-orrimami beteak haragi bolekin
Zerba-orrimami beteak haragi bolekin
Osagaiak
  • -Zerbak, 300 g
  • -Behi gazta, 50 g
  • -Tipula, 200 g
  • -4 Arrautza
  • -Etxeko tomate saltsa, 200 g
  • -Piper morroa erreak, 40 g
  • -Berakatz hagin bat
  • -Perrexila
  • -Maizena
  • -Gatza
  • -Piperbetza
Prestaketa

GONBIDATUAK:

Paula Heras eta Haritz Arrieta hornitzaileak.

NOLA EGIN:

-Zerbak ondo garbitu eta hostoak kendu.

-Tipula eta berakatza txikitu eta oliba-oliotan sueztitu.

-Zerba-orrimamiak egosi eta aurrekoari gehitu.

-Arrautza, perrexila, gatza eta piperbeltza gehitu eta ondo nahastu.

-Arto irina gehitu, ore bat lortu arte. Orearekin bolatxoak egin eta labera sartu, pare bat minutu, pixka bat berotu daitezen.

-Zerba hostoak behi gaztaz bete, arrautzetatik pasa eta zartagian frijitu.