Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Tallarinak antxoekin
Tallarinak antxoekin
Osagaiak
  • -Tallarinak
  • -Antxoak oliotan
  • -Pipermina
  • -Berakatza
  • -Oreganoa
  • -Oliba-olioa
  • -Gatza
Prestaketa

GONBIDATUAK:

Izaskun Urbaneta eta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizeak.

NOLA EGIN:

-Pasta etxean egin nahi izanez gero, gari-irin biologikoa eta gatza nahastu. Bi osagaiak mahai gainean jarri, multzo bat egin eta erdian, arrautza edo ura bota. Eskuekin ondo nahastu ore bat lortu arte eta pausatzen utzi.

-Ura irakiten jarri, gatz pixka bat bota eta tallarinak bertan egosi 10 bat minutuz.

-Berakatza eta pipermina zartagian frijitu.

-Antxoak xukatu eta zartagira bota, berakatza eta piperminarekin egiten utzi.

-Tallarinak eginda daudenean, iragazi eta zartagira bota. Osagai guztiak batera sueztitu. Nahi izanez gero, oregano pixka batekin ondu.