Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Lehenengoak

Hamarratzeko Pota
Hamarratzeko Pota
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • 2 azenario
  • 2 tipula gorri
  • Apio adar bat
  • Pota handi bat (1,5kg)
  • Arrain fumeta
  • Txibia lehorra
  • Olio birjina
Prestaketa

Lehenbizi barazkiak brunoise eran txikitu eta oliotan gorritu. Bestaldetik pota garbitu, karratu bat  gorde eta izoztu. Sobraturiko pota txiki txiki egin eta barazkietara gehitu. Ondoren ardo beltza  bota, utzi erdia lurruntzen eta fumeta erantsi. 20 minutu eduki eta bitartean hozkailuan genuen  potarekin tagliatelli batzuk atera. 

Azpialdean pota tagliatelak jarri, gainean potaren roagouta gehitu eta amaitzeko txibia  lehorra birrindu microplane batekin.