Itxi
Ardoari egur puskak botatzen dizkiote, kriantza zaporea har dezan

Euskadi Irratia

HIRIGORRIAN

Ardoari egur puskak botatzen dizkiote, kriantza zaporea har dezan

Gaur egungo upategi askok Txipak erabiltzen dituzte, egurrezko kupelik ezagutu ez uten ardoei, ardo onduaren, kriantzaren zaporea emateko. Legea ez da beti oso gardena horri buruz. Ardogileei asistentzia ematen dien Xabier Kamio enologoak OZ·OENO enpresa dauka: berak azalpenak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imagen player
imagen player
imagen player