Alaves

2-1 Sabadellen aurka

Alavesek azken minutuetan jaso du zaplastekoa

Anibalek estreinatu du markagailua, Totik berdinketaren egin du 61.ean eta Collantesek 89.ean egindako golak garaipena eman dio etxeko taldeari.

• Manu Fernandez, Alaveseko atezaina. Argazkia: EITB

Manu Fernandez, Alaveseko atezaina. Argazkia: EITB

Alavesek denboraldiko bere hamaikagarren porrota jaso du, Sabadellen aurka 2-1 galduta. Collantesek partidako azken minutuetan sartutako golak garaipena eman dio talde katalanari.

Etxekoena izan da baloiaren-jabetza neurketako lehen zatian, eta eurena izan dira ere gol-aukera argienak. Anibalek estreinatu du markagailua 28.ean, Cristianen erdiraketa ondo errematatuta.

Golaren ostean, suspertzen ahalegindu da Albertoren taldea, baina, nahiz eta Nauzetek defendatutako ate ingurura hurbildu, ez zen eroso jokatzen ari.

Totik norgehiagoka berdindu du 61.ean, eta Collantesek 89.ean egindako golak urrezko hiru puntu eman dizkio etxeko taldeari.

2. Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernandez, Clerc; Yeray (Benja, 81'); Collantes (Gato, 90'), Hidalgo, Hervas, Sotan (Marcos, 72'); eta Anibal.

1. Alaves: Manu Fernandez; Medina, Laguardia, Jarosik, Raul Garcia; Toribio (Juli, 86'); Lanza, Juanma (Sangalli, 66'), Rafa, Toti; eta Manu Barreiro (Ion Velez, 75').