Eurocup

Atzerapausoa, Lituanian (83-71)

eitb.eus

Berlinen lortutako garaipenak ez du jarraipenik Lituanian izan eta Bilbao Basketek galdu eta sailkapeneko azken postuan jarraituko du.

Lehen zatian RETAbet Bilbao Basketek bi aurpegi erakutsi zituen Lietuvos Rytasen kontra. Aurreneko hamar minutuetan, erasoan eskas eta lokartuta, 9 puntu besterik ez zituzten lortu bilbotarrek (21-9); bigarrenean esnatu eta markagailuan hurbiltzea lortu zuten (42-35 atsedenaldian).

Hirugarren laurdena nahiko parekatu joan zen, batez ere Hervelleren puntuei esker, baina laurdeneko azken txanpan aldeak gora egin zuen etxekoentzat ia konturatu gabe (62-51).

Azken laurdenean, harrigarria badirudi ere, talde bat besterik ez zen kantxan ikusi, Lietuvos Rytas. Halere, markagailua apaintzea lortu zuten bilbotarrek (83-71).