Gipuzkoa Basket

82-75 Manresaren kontra

Gipuzkoa Basketek denboraldiko bigarren garaipena erdietsi du

Atsedenaldian, 17 puntuko errenta izan du Jaume Ponsarnauren taldeak, baina garaipena sufrituta izan da azkenean.

• Artxiboko irudia. Argazkia: EFE

Artxiboko irudia. Argazkia: EFE

Gipuzkoa Basketek denboraldiko bere bigarren garaipena eskuratu du, Endesa Ligako zortzigarren jardunaldiko partidan Manresa mendean hartuta (82-75). Sufritutako garaipena izan da.

Errenta hamar puntukoa zenean, partida kontrolatzeko konfiantza izan du Jaume Ponsarnauren taldeak, Deanen eta Dani Diezen lidergopean. Manresa ez da hiruko marratik fin ibili, eta atsedenaldian 50-33koa zen markagailua.

Hala ere, partidaren azken minutuetan aurretik jarri dira bisitariak (62-64) eta Donostia Arenan urduritasuna azaldu da. Suspertu da etxeko taldea eta amaierarako minutu baten faltan, bost puntuko aldea zuen (78-73). Gregorik, gainera, ez du jaurtiketa libreetatik asmatu.

Garaipen landua eskuratu dute gipuzkoarrek eta agur esan diote sailkapen nagusiko azken postuari.

82.- Gipuzkoa Basket: Jared Jordan (3), Dean (12), Jordi Grimau (18), Hanley (6), Doblas (16)- hasierako boskotea- Motos, Iarochevitch (8), Olaizola, Franch (7), Dani Díez (12), Huskic, Oroz.

75.- Manresa Bruixar: White (16), Sakic (7), Dewar (5), Grigoris (25), Rizvic (6)-hasierako boskotea- Roger Grimau (2), Alex Hernandez (4), Marc Garcia, Sabata, Samuels (10), Haritopoulos.