Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Whisky tarta Borda erara
Whisky tarta Borda erara
Osagaiak
  • -Azukrea, 45 g
  • -Esnea, 250 ml
  • -Esne-gaina, 50ml
  • -Esne hautsa, 55 g
  • -Dextrosa, 50 g
  • -6 gorringo
  • -Azukrea, 15 g
  • -Ura
  • -Whiskya, 50 ml
  • -Gelatina bat
  • -Azukrea, 35 g
  • -Bizkotxoa
  • -Glukosa, 10 g
  • -Gurina, 30 g
  • -Esnea, 15 cl
  • -Orri parafinatua
Prestaketa

Izozkia egiteko, esnea eta esne-gaina berotu. Gero, esne hautsa eta destroxa nahastu eta aurrekoari gehitu.

6 gorringoak azukrearekin nahastu eta aurrekoari gehitu. Dena ondo nahasi eta hozkailura sartu.

Tarta egiteko, glukosa, gurina, azukrea eta esnea berotu. Honi, bizkotxo zati txikiak gehitu. Dena orri parafinatu gainean jarri eta laberatu.

Osagai guztiak dotore aurkeztu, karameluarekin marrak egin eta gozatu.