Euskal%20sukaldarien%20errezetak%20ETB-1n%20|%20EiTB%20Txoriene

Txoriene

Limoizko moussea

TXORIENE

Egilea: Danelbis Gonzalez

Jatetxea: Goenkale

Hasteko, limoi-zukua egingo dugu. Eta ondoren, ontzi batean osagai guztiak botako ditugu, baina ordena hau jarraituz: esnegaina, jogurtak,...

Sabroz arroza bakailaoarekin

TXORIENE

Egilea: Tessa Andonegi

Jatetxea: Goenkale

Hasteko, tipula eta piper berdea txikitu eta oliotan sueztitu.

Baratxuria laminetan ebaki eta aurrekoari gehitu.

Tomatea zuritu, zatitu...

Ahate-magreta sagar saltsarekin

TXORIENE

Egilea: Tessa Andonegi

Jatetxea: Goenkale

Hasteko, ahate magretari piperrauts beltza eta gatza bota.

Magreta labean sartu eta egiten utzi.

Errege sagarrei bihotza kendu, zuritu...

Bakailao tortila

TXORIENE

Egilea: Danelbis Gonzalez

Jatetxea: Goenkale

Lehendabizi, bakailaoari gatza kendu behar diogu. Eta horretarako 48 ordu uretan sartuta edukiko dugu, 9 orduoro ura aldatuz.

Denbora...

Legatz-kokotxak pil-pilean

TXORIENE

Egilea: Karmele Aranburu

Jatetxea: Goenkale

Hasteko, baratxuriak txikitu eta oliba-oliotan sueztitu.

Legatz-kokotxak lehortu eta gatza bota. Gero, irin pitin bat gainetik bota.

Kokotxak...

Publizitatea

Txoriene

Aurkezleak : Pili Manterola

Astelehenetik ostiralera 14:45etik aurrera

Kontaktua : txoriene@eitb.eus

Jarrai gaitzazu :

Euskal Herriko sukaldariak izango ditu gonbidatu astero Pili Manterolak ETB-1eko gastrotalk honetan.

Txoriene

Publizitatea

Ikusiena