Euskal%20sukaldarien%20errezetak%20ETB-1n%20|%20EiTB%20Txoriene

Txoriene

Txoriene

Gastronomia

Etxarri Aranazko Borda jatetxea, asteko honetako 'Txoriene'n

B.F

Borda jatetxeko sukaldariak, Carlos Mañeruk, Bordan dastatu daitezkeen plateren errezetak prestatuko ditu astean zehar.

Erlazionatutako edukiak:

Whisky tarta Borda erara

TXORIENE

Egilea: Carlos Mañeru

Jatetxea: Borda

Izozkia egiteko, esnea eta esne-gaina berotu. Gero, esne hautsa eta destroxa nahastu eta aurrekoari gehitu.

6 gorringoak azukrearekin...

Erreboiloa tomate-erre olioa eta alberjinia kremarekin

TXORIENE

Egilea: Carlos Mañeru

Jatetxea: Borda

Hasteko, alberjinia erditik ebaki eta zartagian markatu. Tomatea ere erditik ebaki, pepitak kendu eta oliba-olioaz biak labean sartu.

Oliba-olioa,...

Orein errea

TXORIENE

Egilea: Carlos Mañeru

Jatetxea: Borda

Hasteko, udarea zuritu eta zatitu. Ura, gurina eta azukretan egosi.

Orein-hezurrak oliotan gorritu, barazki txikituak gehitu eta guztia...

Odolkia azalore kremarekin

TXORIENE

Egilea: Carlos Mañeru

Jatetxea: Borda

Hasteko, lapikoan ura irakin, gatza bota era bertan azalorea egosi.

Esne-gaina eta gurina beste lapiko batean berotu. Azalore egosia gehitu.

Dena...

Txoriene

Aurkezleak : Pili Manterola

Astelehenetik ostiralera 13:30etik aurrera

Kontaktua : txoriene@eitb.eus

Jarrai gaitzazu :

Euskal Herriko sukaldariak izango ditu gonbidatu astero Pili Manterolak ETB-1eko gastrotalk honetan.
Publizitatea

Txoriene

Publizitatea

Ikusiena