Euskal%20sukaldarien%20errezetak%20ETB-1n%20|%20EiTB%20Txoriene

Txoriene

Txoriene

200 saio

  • Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

    Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

  • Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

    Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

  • Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

    Gorrotxategi anaiek txokolatea lantzen eta gozoak egiten erakutsiko digute Gabonetako egun berezi hauetarako. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

  • Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

    Luis Irizar, 'Txoriene' saioko gonbidatua, 200. saioa ospatzeko. (Argazkia: EiTB)

200 saio beteko ditu datorren astean 'Txoriene'k

B.F

Pili Manterolaren gidaritzapean, Euskal Herriko hamaika sukaldari ezagutzeko aukera izan dugu 'Txoriene'n.

Txoriene

Gabonetarako proposamena

Eguberritako bazkarietarako menu oparoa, 'Txoriene'ko errezetekin

B.F

Eguberri egun hauetako bazkarietan etxekoak aho zabalik uzteko moduko menua prestatu dezakezue, 'Txoriene' saioko errezetak jarraituz:...

Erlazionatutako edukiak:

Txoriene

Gabonetarako proposamena

Gabonak kilorik hartu gabe pasatzeko, 'Txoriene'ren proposamena

B.F

Gehiegizko otorduak ekidin baina ingurukoak liluratzeko asmoz, 'Txoriene'k Gabonetako afari goxo eta orekatuak prestatzeko proposamena...

Erlazionatutako edukiak:

Bisigua eta muxarra parrilan erreta

TXORIENE

Egilea: Luis Mari Uranga

Jatetxea: Xixirio Erretegia

Hasteko, bisigua ta muxarrari ezkatak kendu eta erditik ebaki.

Muxarra eta bisiguari gatza bota eta oliba-olioaz busti.

Ale biak parrilan...

Txakolin sorbetea

TXORIENE

Egilea: Oscar Fernandez-Quejó eta Pili Manterola

Jatetxea: Iribar jatetxea

Hasteko, limoizko sorbetea ontzi batean jarri. Kasu honetan, Pili Manterolak erositako sorbetea erabiltzen du, nahi izanez gero, posible...

Publizitatea

Txoriene

Aurkezleak : Pili Manterola

Astelehenetik ostiralera 13:30etik aurrera

Kontaktua : txoriene@eitb.eus

Jarrai gaitzazu :

Euskal Herriko sukaldariak izango ditu gonbidatu astero Pili Manterolak ETB-1eko gastrotalk honetan.

Txoriene

Publizitatea

Txuleta parrilan

TXORIENE

Egilea: Oscar Fernandez-Quejó eta Pili Manterola

Jatetxea: Iribar jatetxea

Txuleta eder bat aukeratu eta parrilan jarri.

Gatza bota eta bi aldeetatik egiten utzi. Gustuaren arabera, parrilan egten utziko duzuen...

Ikusiena