Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Barazki kitxea tofuarekin
Barazki kitxea tofuarekin
Osagaiak
  • --Tofu zati bat 250 gramo
  • --Tipula bat
  • --Azenario bat
  • --Piper gorri bat
  • --Piper berde bat
  • --Zainzuri sorta bat
  • --Brokoli zatitxo batzuk
  • --Oliba olioa
  • --Gatza
  • --Tamari saltsa
  • Egilea: Gorka Gereño
Prestaketa

Gonbidatua: Gorka Gereño, sukaldari makrobiotikoa.

NOLA EGIN?

- Tofua zatitu eta birrindu.

- Oliba olioa kazola batean berotzen jarri.

- Tipula 'juliana' erara moztu eta kazolara gehitu.

- Piperrak eta beste barazkiak zatitu eta tipularekin batera salteatu.

- Zainzuriei puntak zatitu eta kazolara gehitu.

- Tofua eta barazkiak nahastu.

- Moldeen barruan labeko papera jarri eta tofu eta barazkiekin bete.

- Labera sartu 180 gradutan, 20 minutuz.

- Bestetik, baratxuriari zotza kendu eta ahuakateari hezurra eta azala kendu.

- Edukiontzi batean oliba olio pixka bat bota eta ahuakate zatiak eta baratxuria gaineratu.

- Limoi zukua erantsi eta gatz puntua eman.

- Ondo birrindu.

- Labetik atera, eta moldeetatik atera.

- Platerera zerbitzatu eta ahuakate alioli eta perrexil hostoarekin apaindu.