Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Zartaginean egindako pizza
Zartaginean egindako pizza
Osagaiak
  • --Irina, 500 g
  • --Ur epela, 250 ml
  • --Legamia freskoa, 25 g
  • --Gatza, koilarakada txiki bat
  • --Azukrea, koilarakada txiki bat
  • --Oliba olio birjinaren zorrotada bat
  • --Tomate saltsa, 200 g
  • --Mozzarella freskoa
  • --Barrengorriak
  • --Piper gorria
  • --Piper berdea
  • --Urdaiazpiko egosia
  • --Albahaka hosto batzuk
Prestaketa

Gonbidatua: Mikel Aristi txirrindularia.

NOLA EGIN?

- Barrengorriak eta piperrak xerra finetan zatitu.

- Labeko erretiluan olioa bota, eta ondoren barrengorri eta piperrak.

- Labera sartu gorritzeko.

- Irinari legami freskoa, azukrea eta gatza gehitu.

- Ur epela eta olioa gehitu, nahastu eta orea egin.

- Ordu erdiz bere horretan utzi.

- Irinaren laguntzaz orea zabaldu eta zartagin beroan egin.

- Orea zartaginean dagoen bitartean, tomatea gehitu.

- Labetik barazkiak atera eta tomatearen gainean jarri.

- Mozzarella freskoa zatitu eta pizzari gehitu.

- Olibak gehitu eta tapa jarri.

- Albahaka hosto batzuk erantsi.