Bigarrenak
Gonbidatua: Mikel Aristi txirrindularia.
NOLA EGIN?
- Barrengorriak eta piperrak xerra finetan zatitu.
- Labeko erretiluan olioa bota, eta ondoren barrengorri eta piperrak.
- Labera sartu gorritzeko.
- Irinari legami freskoa, azukrea eta gatza gehitu.
- Ur epela eta olioa gehitu, nahastu eta orea egin.
- Ordu erdiz bere horretan utzi.
- Irinaren laguntzaz orea zabaldu eta zartagin beroan egin.
- Orea zartaginean dagoen bitartean, tomatea gehitu.
- Labetik barazkiak atera eta tomatearen gainean jarri.
- Mozzarella freskoa zatitu eta pizzari gehitu.
- Olibak gehitu eta tapa jarri.
- Albahaka hosto batzuk erantsi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa