Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Patatak saltsa berdean zapoarekin
Patatak saltsa berdean zapoarekin
Osagaiak
  • --Patata, 1 kg
  • --Zapoa, 300 g
  • --4 berakatz-atal
  • --Tipulin bat
  • --Ardo zuria, 100 ml
  • --Pipermin punta bat
  • --Arrain salda
  • --Perrexila
  • --Gatza
  • --Oliba-olioa
Prestaketa

Gonbidatua: Urko Mager, Hezieko enpresako kidea

NOLA EGIN?

- Tipula eta baratxuria zatitu eta erregosi.

- Patatak xerratan zatitu eta lapikora gehitu.

- Ardo zuria gehitu eta erregosten utzi.

- Pipermin punta bat gehitu.

- Ondoren, arrain salda gehitu eta sueztitzen utzi.

- Perrexila txikitu eta lapikora gehitu.

- Zapoa xerratan moztu eta lapikora gehitu.

- Platerera zerbitzatu eta perrexilarekin apaindu.