Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Bakailao konfitatua eta haren tripakiak bizkaitar erara, belar kutsuarekin
Bakailao konfitatua eta haren tripakiak bizkaitar erara, belar kutsuarekin
Osagaiak
  • Bakailao-trontzoak, 2
  • Bakailao-tripakiak bizkaitar erara
  • Tripakiak, 150 g
  • Tipula erdia
  • Porru erdia
  • Bizkaitar saltsa
  • Espinakak
Prestaketa

Markatu bakailaoa plantxan, azala gora duela. Gorde geroko.

Kazola batean, jarri sueztitzen brunoisean ebakitako tipula eta porrua.

Gehitu mehe-mehe ebakitako tripakiak, bota saltsa pixka bat eta utzi pixka batean egiten.

Thermomix batean, ipini gurina eta belarrak, eta txikitu.

Emultsionatu ur bero pixka batekin.

Iragazi eta irabiatu pixka bat.