Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Bakailao terrina epela bi saltsarekin
Bakailao terrina epela bi saltsarekin
Osagaiak
  • -Bizkaitar saltsa
  • -Bakailaoa
  • -Patata
  • -Oliba-olioa
  • -Berakatza
  • -Pipermorroa
  • -Tipula
  • -Pipermin gorria
Prestaketa

Hasteko, bakailao zatiak oliba oliotan konfitatu (olio epelaz sukaldatu).

Pipermorroa oliba olioaz busti eta laberatu.

Patatak zuritu eta zatitu eta tipula juliana eran ebaki. Tipula eta patatak zartaginean jarri eta eta oliba oliotan bigundu.

Bakailao zatiak xukatu eta laminetan banandu.

Molde borobil batekin, ordura arte landutako osagaiekin geruza ezberdinak sortu (bakailaoa, pipermorroa, patata eta tipula).

Bizkaitar saltsa eta pil-pila gainetik bota eta aurkeztu.