Alaves

0-0

Alavesek golik gabe berdindu du Leganesen aurka

Arabako taldeak ezin izan du talde madrildarra gainditu Mendizorrotzan. Igande honetako puntuarekin, sailkapenaren goialdean jarraitzen du Bordalasek zuzentzen duen taldeak.

• Alave-Leganes. Argazkia: EiTB

Alavesek eta Leganesek 0-0 berdindu dute Mendizorrotzan. Argazkia: EiTB

Alavesek golik gabe berdindu du Leganesen aurka Mendizorrotzan jokatu duen Adelante Ligako partida. Bi taldeetako bate ere ez du abagune gehiegrik sortu eta horren adibide argia izan da markagailuan ikusi den 0-0ekoa.

Arabako taldeak atsedenaldira iritsi baino hiru minutu lehenago izan du norgehiagokako abagunerik onena. Serantes atezainak, ordea, erantzun ikusgarria eman dio Bordaren jaurtiketa on bati. Leganesek lehen zatiko azken segundora arte itxaron du abagune argi bat sortzeko, baina Omar Ramosen jaurtiketa kanpora joan da.

Partidako azken minutuetan, Alaves garaipena lortzen saiatu da, baina Femeniak eta Raul Garciak ez dute Leganesen ate aurrean asmatu.

0 - Alaves: F. Pacheco, Carpio, Laguardia, Borda (Einar, 78. min), Raul Garcia, Femenía, Mora, Manu García, Guichón (D. Pacheco, 62. min), Toquero, Manu Barreiro (Vadocz, 59. min).

0 - Leganes: Serantes, Diaz, Mantovani, Insua, Luis Ruiz, Gabriel, Alberto Martin, Ruben Peña, Galarreta (Candela, 84. min), Omar Ramos (Szymanowsky, 56. min), Guillermo (Borja Lazaro, 64. min).

Epailea: Figueroa Vazquez.